Vaak gaat het er bij coaching om weer tot jezelf te komen. Dan kom je in je natuurlijke, vrouwelijke kracht, kun je helder nadenken en neem je goede beslissingen. De omgeving waarin je coachingsgesprekken voert, speelt daarbij een belangrijke rol. Mijn “geheime recept”? Rust en ruimte.

Westerkwartier

Onlangs zijn wij verhuisd naar een huis aan de rand van Oldekerk, een klein dorp in het Groningse Westerkwartier, dichtbij Noord-Drenthe en Friesland. De weidsheid en de rust waren belangrijke redenen. ’s Ochtends uit je slaapkamerraam de schapen zien lopen in het weiland hier achter, geweldig vind ik dat.

Zo’n verhuizing is spannend, niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk. Zeker, ik denk dat de rust en ruimte van toegevoegde waarde zijn tijdens de gesprekken die ik, graag al wandelend, voer. Maar denken mijn klanten dat ook?

De eerste berichten zijn positief. Vorige week zei een vrouw die 150 km had gereden voor haar coachingsgesprek: “de rust komt hier als vanzelf over je heen, daar wil ik graag een stukje voor rijden!” Ontzettend leuk om te horen natuurlijk.

Mijn “geheime recept”

Rust en ruimte zijn de extra ingrediënten die helpen je gedachten op een rijtje te zetten en je innerlijke wijsheid aan te boren. Na een goed gesprek in deze geweldige omgeving, kun jij weer verder. Mijn “geheime recept” noem ik dat.

“The proof of the pudding is in the eating” zeggen ze wel eens. Dat geldt natuurlijk ook voor mijn geheime recept. Koken is niet leuk als niemand van het eindresultaat geniet. Dus…

Wil je een keer komen proeven? Je bent van harte welkom!

Toetje

Vriend Rik, naast websitespecialist, ook hobbyfotograaf, is al druk aan het fotograferen geslagen. Een selectie…

 

 

Mijn geheime recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.