Ik werk zowel voor grote bedrijven als voor particulieren. Een greep uit mijn klanten:

Reacties

“Bijzonder prettig persoon om gesprekken mee te voeren en die dingen aanvoelt die mij verder hebben kunnen helpen”
Enita Bouwhuis, gemeente Zwolle

“Henriët listens and asks the right questions. That helps me to feel more confident about the things that worry me.”
Sigita Žurauskaitė, zelfstandig koordirigent, muziekleraar en componist

“Henriët is in staat om situaties snel en doeltreffend te analyseren en daarbij een goed onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Ze geeft concrete, haalbare en direct toepasbare adviezen, waardoor het mogelijk is om in korte tijd tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen. Tijdens de wandelingen heb ik haar leren kennen als een warme, betrokken persoonlijkheid. Ik wil Henriët van harte aanbevelen als coach.”
Ursula den Ouden, sr marktonderzoeker, Kadaster

“Henriët begeleidt groepen op een heel eigen wijze: vakkundig, vertrouwen schenkend, bescheiden maar op cruciale momenten zeker aanwezig om de groep cq. het individu te faciliteren in het eigen leerproces. Het is een voorrecht om haar als begeleider in de groep te hebben!”
Marita Spauwen, GGD IJsselland

“een coach die mensen bewust kan maken van hun eigen rol en dat graag op een praktische manier doet”
Marian Klijn Velderman, Sanquin

“Ik heb Henriët in 2010 als coach in de arm genomen. De combinatie van coaching en wandelen heb ik als zeer prettig ervaren. Henriët zelf was voor mij een prettige coach omdat zij door veel te vragen mij stimuleerde om over mijzelf na te denken. Dit resulteerde in denkbeelden, die vanuit mezelf kwamen, waarmee ik zelf aan de slag kon. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven in wat ik wil en wat ik nodig heb om dat te bereiken.”
Roletta Lubben

“In de afgelopen weken heeft Henriet mij gecoached ten aanzien van het verandertraject, waaraan ik werk. Ik heb enorm veel steun aan haar inzet, inzicht en adviezen gehad. Tijdens de wandelende bijeenkomsten vond ik, met behulp van Henriet, steeds het voor mij goede pad. Ik kijk er met veel plezier op terug. Henriet bedankt!”
Marinus Coree, eigenaar C/CE PROF

“Ik heb meerdere malen een beroep op Henriet Veen gedaan als coach. Ik ben iedere keer blij met de beweging die zij bij iemand teweeg brengt.”
Eefje van Gorp, TenneT

“Ik heb Henriet Veen leren kennen als coach. Zij weet op haar geheel eigen wijze ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een persoonlijke en professionele balans. Henriet richt de sessies duidelijk in op wat jij als persoon nodig hebt en wilt.
De ‘balanssessies’ van Henriet hebben mij in korte tijd verder geholpen.
‘Alles wordt in evenwicht gehouden in het leven, al zien we het niet altijd.’”
Nanda Nijhof, sr communicatiemedewerker, Kadaster