Privacy

Privacy

Versie  4.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 mei 2018

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Franq Productions. Je dient je ervan bewust te zijn dat Franq Productions niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

Onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor coaching vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienst uit te kunnen voeren. We vragen je niet meer gegevens dan we daarvoor nodig hebben.

Van gesprekken maken we aantekeningen. Dit doen we zodat we er de volgende keer op kunnen terugkomen en je voortgang kunnen volgen. Op verzoek kun je die aantekeningen altijd inzien. Uiteraard zullen we deze aantekeningen nooit delen met derden.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of die van een derde partij. We bewaren ze ook na afronding van je coaching, zodat we ze kunnen inzien als we na een tijd weer contact hebben.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, zullen we die berichten meestal bewaren. Soms vragen wij je naar relevante persoonlijke gegevens. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op onze eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Onze website is beveiligd via een SSL-verbinding. Dit zorgt ervoor dat gegevens die je invult op het contactformulier versleuteld worden verstuurd.

Google Analytics en cookies

Wij gebruiken Google Analytics om een beter inzicht te krijgen in het gebruik van onze website, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Wij gebruiken Analytics-cookies en hebben een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten. Van je ip-adres wordt het laatste octet gemaskeerd. Daarnaast hebben we de toestemming voor gegevens delen uitgezet en maken we geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Analytics-cookies.

Gebruik je Google Chrome dan biedt Google de mogelijkheid een browser-extensie te installeren om het gebruik van cookies te blokkeren.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

Persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Daarbij zullen altijd de vertrouwelijkheid van je gegevens respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en onze diensten. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen daarin, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je je gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen heeft over dit privacybeleid, kun je  contact met ons opnemen.