Komt dit je bekend voor?

  • k houd (te)veel ballen in de lucht, hoe kan ik daarmee omgaan?
  • Ik loop steeds vast, wat moet ik doen?
  • Ik moet een belangrijke keuze maken, maar weet niet wat ik moet doen.
  • Ik voel me uitgeput door alles wat ik moet en wil graag hulp

Persoonlijke coaching helpt je bij dit soort problemen.

Aanbeveling Sigita

Waarom persoonlijke coaching?

Soms loop je vast en kom je er zelf niet uit. Ook niet met de goed bedoelde adviezen van mensen in je omgeving. Coaching kan je dan helpen. Een coachingstraject bestaat meestal uit 4 tot 6 gesprekken van ongeveer 1,5 uur. Het is ook mogelijk om een dag(deel) intensief met jouw vraag aan de slag te gaan.

Tijdens zo’n traject sta jij centraal. Ik gebruik verschillende methodes en pas die op jouw situatie aan. Tussen de gesprekken door ga je zelf aan de slag met de veranderingen die je wilt. Tijdens de gesprekken gaan we daarop verder. Zo maak je steeds stappen en houd je zelf de regie over je coachingstraject.

vrijheid, persoonlijke coaching voor vrouwenJe leert geen trucjes, maar we werken samen aan oplossingen die bij jou passen. Dat voelt natuurlijk en je leert zo ook hoe je toekomstige problemen kunt aanpakken.

Wat zijn de resultaten?

Mensen die een coachingstraject achter de rug hebben, geven vaak aan dat ze meer rust ervaren. Dat het leven voor hen lichter voelt en dat ze in staat zijn om hun problemen zelf op te lossen.

Praktische informatie

De gesprekken vinden (wandelend) plaats in het zuidwesten van de provincie Groningen. Coaching via Skype kan natuurlijk ook.

Het is belangrijk dat het klikt tussen ons. Daarom plannen we eerst een gratis kennismakingsgesprek. Dat kan live of telefonisch.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel me dan 06-18634007 of stuur me een e-mail.