Henriët Veen

Henriët Veen

Mijn naam is Henriët Veen (1963) en ik ben personal coach bij Franq. Ik help (werkende) vrouwen het maken van keuzes en het vergroten van hun zelfvertrouwen.

Ervaring

In 2008 startte ik met mijn eigen coachingspraktijk, Kresko. Ik heb het altijd boeiend gevonden om het mooie in mensen en vooral in vrouwen naar boven te halen.

Vrouwen hebben vaak veel op hun bord, zijn druk met gezin, werk en soms ook mantelzorg. Een balans vinden tussen dat alles en wat je zelf nodig hebt, valt niet altijd mee. Daar help ik je bij. Sinds 2008 heb ik talloze vrouwen geholpen.

Kennismaken

Voordat ik voor mezelf begon werkte ik bij de overheid en later in het bedrijfsleven, o.a. als HR-manager. Ik heb het altijd een uitdaging gevonden om met veel verschillende mensen te werken en uit te vinden hoe ik hen kon inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Mijn aanpak

Wat je situatie ook is, jij bent degene die er iets van moet maken. Jij bent degene die de keuzes maakt en de koers bepaalt van je leven. Ik help je daarbij en dat doe ik met een combinatie van

  • vakvrouwschap
  • aandacht en een persoonlijke aanpak
  • in een mooie omgeving

Succes gegarandeerd!

Meer weten?

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Kijk op LinkedIn.