vrouwencoach, balansMijn naam is Henriët Veen (1963) en ik ben personal coach en intervisiebegeleider bij Franq. Ik help je om meer rust te ervaren, lichter te leven en met plezier zelfverzekerd en effectief te zijn in alles wat je doet.

Ervaring

In 2008 startte ik met mijn eigen coachingspraktijk, Kresko. Sinds de vroege start richt ik me vooral op vrouwen. Ik houd niet van trucjes. Zelfvertrouwen moet van binnenuit komen. Hoe dat werkt, dat leer ik je. Dat geeft veel rust en voelt een stuk lichter.

Kresko is sinds 2018 Franq Coaching geworden. Franq staat voor

  • eerlijkheid
  • vrijheid
  • met een knipoog

Franq is ook onderdeel van Franq Productions. Een VOF waarin ik samenwerk met mijn partner Rik.

Ik heb veel verschillende vrouwen, en soms ook mannen, mogen helpen. Van secretaresses tot managers, van ict-ers tot beleidsadviseurs. Vaak werkzaam in grote bedrijven, soms ook als zelfstandig ondernemer.

Voordat ik voor mezelf begon werkte ik bij de overheid en later in het bedrijfsleven, o.a. als HR-manager. Ook toen al vond ik het geweldig om met veel verschillende mensen te werken en uit te vinden hoe ik hen kon inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Mijn aanpak

Wat je situatie ook is, jij bent degene die er iets van moet maken. Jij bent degene die de keuzes maakt en de koers bepaalt van je leven. Ik help je daarbij en dat doe ik met een combinatie van

  • vakvrouwschap
  • aandacht en een persoonlijke aanpak
  • in een mooie omgeving

Meer weten?

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Kijk op LinkedIn.