Mijn naam is Henriët Veen (1963) en ik ben personal coach en intervisiebegeleider bij Franq. Ik help vrouwen hun natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontdekken en in te zetten.

Ervaring

In 2008 startte ik met mijn eigen coachingspraktijk, Kresko. Sinds de vroege start richt ik me vooral op vrouwen. Ik kan nog altijd versteld staan van de verandering die je met een paar gesprekken kunt bewerkstelligen. Je hoeft niet te vechten of mee te doen aan politieke spelletjes om jezelf staande te houden. Je mag met zelfvertrouwen jezelf zijn. Dat is wat ik je vrouwelijke kracht noem. En hoe je dat doet, dat leer ik je graag.

Ik heb veel verschillende vrouwen mogen helpen. Van secretaresses tot managers, van ict-ers tot beleidsadviseurs. Vaak werkzaam in grote bedrijven, soms ook als zelfstandig ondernemer.

Voordat ik voor mezelf begon werkte ik bij de overheid en later in het bedrijfsleven, o.a. als HR-manager. Ook toen al vond ik het geweldig om met veel verschillende mensen te werken en uit te vinden hoe ik hen kon inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Mijn aanpak

Wat je situatie ook is, jij bent degene die er iets van moet maken. Jij bent degene die de keuzes maakt en de koers bepaalt van je leven. Ik help je daarbij en dat doe ik met een combinatie van

  • vakvrouwschap
  • aandacht en een persoonlijke aanpak
  • in een mooie omgeving

Meer weten?

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Kijk op LinkedIn.