Mijn naam is Henriët Veen (1963) en ik ben personal coach en intervisiebegeleider bij Franq. Ik help vrouwen op een natuurlijke manier en met plezier zelfverzekerd en effectief te zijn in hun werk en dagelijks leven.

Ervaring

In 2008 startte ik met mijn eigen coachingspraktijk, Kresko. Sinds de vroege start richt ik me vooral op vrouwen. Je hoeft niet te vechten of trucjes te leren om jezelf staande te houden. Je mag met zelfvertrouwen jezelf zijn. Dat voelt beter. Het werkt ook beter. En het geeft rust. Hoe je dat doet, dat leer ik je graag.

Kresko is sinds 2018 Franq Coaching geworden. Franq staat voor

  • eerlijkheid
  • vrijheid
  • met een knipoog

Franq is ook onderdeel van Franq Productions. Een VOF waarin ik samenwerk met mijn partner Rik.

Ik heb veel verschillende vrouwen mogen helpen. Van secretaresses tot managers, van ict-ers tot beleidsadviseurs. Vaak werkzaam in grote bedrijven, soms ook als zelfstandig ondernemer.

Voordat ik voor mezelf begon werkte ik bij de overheid en later in het bedrijfsleven, o.a. als HR-manager. Ook toen al vond ik het geweldig om met veel verschillende mensen te werken en uit te vinden hoe ik hen kon inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Mijn aanpak

Wat je situatie ook is, jij bent degene die er iets van moet maken. Jij bent degene die de keuzes maakt en de koers bepaalt van je leven. Ik help je daarbij en dat doe ik met een combinatie van

  • vakvrouwschap
  • aandacht en een persoonlijke aanpak
  • in een mooie omgeving

Meer weten?

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Kijk op LinkedIn.