Henriët Veen

Ik ben Henriët Veen, personal coach bij Franq. Ik help professionals bij dilemma’s en keuzes en bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Ervaring

Ik heb jarenlang gewerkt als projectmanager, lijnmanager en HR-manager in grote en kleine bedrijven. In 2008 startte ik mijn eigen coachingspraktijk. Sindsdien coachte ik meer dan 250 managers en professionals. Door te luisteren, scherpe vragen te stellen, mee te denken en op het juiste moment een zetje te geven, help ik hen in actie te komen.

Persoonlijk leiderschap

Ik geloof in ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Dat je verantwoordelijkheid neemt voor je leven en je keuzes. Dat je je sterke en je zwakke kanten kent en erkent. Het betekent ook dat je de kwaliteiten van anderen ziet, hen ruimte geeft, serieus neemt en uitdaagt. Zo schep je een omgeving waarin jijzelf en anderen kunnen groeien. Een omgeving waar iedereen beter van wordt.

Ik ken jouw dagelijkse praktijk uit ervaring. Ik weet hoe je dingen voor elkaar krijgt in een complexe omgeving. Ik weet hoe je mensen meekrijgt. Ik weet ook hoe je daarbij jezelf kunt blijven. Die kennis en ervaring geef ik graag aan je door.

Meer weten?

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Kijk op LinkedIn.