Wandelcoaching is persoonlijke coaching tijdens een wandeling. De natuur, het wandelen, het buiten zijn, het maakt praten gemakkelijker. Het helpt je open te stellen voor coaching.

Fysiek en mentaal in beweging

Wandelen ontspant. Ook buiten zijn in de natuur werkt ontspannend. Je bent uit je normale (werk)omgeving. Die combinatie helpt om afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen en om zaken los te laten.

Je komt niet alleen letterlijk, maar ook mentaal in beweging.

Kennismaken

Wandelcoaching in de praktijk

Het tempo van het wandelen hangt af van het tempo van het gesprek. Soms laat je je even afleiden door wat je ziet onderweg. En soms ben je even stil.

Zware wandelschoenen zijn niet nodig. Schoenen waar je anderhalf uur lekker op kunt lopen zijn voldoende.

Ook bij minder goed weer kan de wandelcoaching doorgaan. Dan nemen we gewoon een paraplu mee. Laat het weer het echt niet toe, dan spreken we af op een plek waar het rustig, droog en warm is.

Gratis kennismaken

Coaching kan alleen werken als het klikt tussen jou en je coach. Om het risico te voorkomen dat dat niet het geval is, beginnen we altijd met een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dat gesprek verplicht je tot niets. Je besluit pas ná het gesprek of je wilt starten met de coaching.