Leven vanuit je vrouwelijke kracht

Henriët Veen

  • Hoe maak je de juiste keuze voor een nieuw levensdoel?
  • Hoe ontdek je wie je echt bent en wat je echt wilt?
  • Hoe kom je out-of-the-box en zie je nieuwe mogelijkheden?
  • Hoe kom je weer in contact met de krachtige vrouw die je in je hebt?

Herken je je in bovenstaande vragen, dan is deze workshop bedoeld voor jou.

Waarom deze workshop?

Ik ben Henriët Veen. Toen ik 40 was twijfelde ik of ik wel op de juiste weg was met mijn leven. Ik nam ontslag van mijn comfortabele vaste baan en begon aan een zoektocht die een paar jaar zou duren. In die tijd was ik o.a. reisbegeleider en werkte tussendoor in loondienst als consultant.

Het bracht me dichter bij mezelf. Ik ontdekte dat ik veel dingen kon, kreeg veel meer zelfvertrouwen en ik leerde mezelf en mijn drijfveren goed kennen. Dat resulteerde in belangrijke levenskeuzes. Zo verhuisde ik naar een andere stad en hakte ik de knoop door om ondernemer te worden.

Sinds die tijd heb ik honderden vrouwen geholpen die ook met dergelijke levensvragen worstelen.

Vrouwelijke krachtDe workshop Vrouw en Midlife vindt plaats op een prachtige, landelijke lokatie in het noorden van Nederland. Je werkt samen met een kleine groep vrouwen.

Wat is leven vanuit je vrouwelijke kracht?

Dat wat je doet is helemaal van jou en op jouw manier. Je bruist van energie en hebt een lach op je gezicht. Je bent actief en levert een zinvolle bijdrage aan de maatschappij. Anderen waarderen je voor wat je doet en wie je bent.

Wat zijn de resultaten?

Na de workshop;

  • heb je een persoonlijk missie-statement;
  • heb je 2 concrete levensdoelen;
  • heb je 3 actiepunten waarmee je thuis direct aan de slag kunt.

Praktische informatie

Bij voldoende belangstelling geef ik deze workshop. Ik werk het liefst met kleine groepen van 4 tot 10 personen. Je kunt zelf met een groep komen of individueel laten weten dat je belangstelling hebt.